Návrat na hlavní stranu

Stravování v horském hotelu Montér [ Encyklopedické heslo ]

Stravování v horském hotelu Montér

Jednotná strava individuelních hostů:

Stravování hostů, kteří si vybrali jednotnou snídani, polopenzi či plnou penzi, probíhá v hotelové jídelně s obsluhou v prvním patře provozního traktu hotelu. Jídelna, s trámovým stropem a dřevěnými obklady, má kapacitu 140 míst a její součástí je malý bar pro podávání nápojů k jídlu (nealko, káva, pivo apod.). Je zde možno uspořádat i svatby či společenský večer.

Jednotná snídaně obsahuje kontinentální základ (máslo, med nebo džem, čaj, pečivo nebo chléb) a denně se střídající hlavní jídlo (např. jemný párek s hořčicí, studený talíř apod.) Jednotný oběd se skládá z polévky a hlavního jídla. Jednotná večeře obsahuje předkrm nebo moučník a jeden hlavní chod. Snídaně se podává od 08:00 do 10:00, oběd od 12:00 do 14:00 a večeře od 18:00 do 20:00 . Je však možno dohodnout i jiný čas podávání jednotné stravy.



Snídaně formou švédského stolu:

Forma snídaně "švédský stůl" či "bufet" je všeobecně známa. Vedle široké nabídky uzenin, sýrů, mléčných výrobků, sladkého pečiva, zeleniny, apod. jsou součástí nabídky i nápoje jako káva, kakao, mléko, ovocná šťáva. Tato snídaně se podává v době od 08:00 do 10:00 hodin ve Valašské kolibě.



Stravování formou talonů pro individuelní hosty:

Hosté, kteří se rozhodnou pro stravování formou talonů, obdrží poukázky v hodnotě objednané stravy. Ty pak mohou použít na úhradu konzumace jídel a nealkoholických nápojů ve Valašské kolibě, kde si mohou vybírat z velmi široké nabídky jídelního lístku po celou dobu provozu tj. denně od 08:00 do 24:00 hodin.



Stravování skupin (školení, semináře, firemní akce, zájmové skupiny):

Forma stravování a skladba jídelního lístku je zpravidla věcí dohody, přičemž respektujeme přání zákazníka v co možná největší míře. Škála možností způsobu podávání jídel je velmi široká od jednotné stravy až po rautový způsob stravování či některé speciální způsoby (např. roštování specialit, rožnění v krbu, úprava jídel před hostem apod.). Jednou ze specialit naší kuchyně je uspořádání pravé domácí zabíjačky od porážky živého prasete až po výrobu a degustaci tradičních zabíjačkových výrobků přímo před hosty na terase hotelu.

KONTAKTNÍ ADRESA:

Ostravice 0956
739 14 Ostravice
Česko (CZ)
fax: (+420) 558 682 428

SOUVISEJÍCÍ ODKAZY

UMÍSTĚNÍ


Typ záznamu: Encyklopedické heslo
AKTUALIZACE: Eliška Černochová (Beskydy-Valašsko) org. 56, 11.03.2010 v 11:01 hodin

Copyright 1998-2025 © Luděk Šorm